Zara Day 31-40












BACE LAGI...

Hari cuti lagi

Hari ni cuti lagi.


Kemas bilik...

Vacuum lamtai...

Berperang dengan anai-anai...

Nak pergi Kajang ambik stok kasut...

Beli lampu rumah kampung...

~blur

Esok keje jam 6.00 pagi.

Sekian.

BACE LAGI...

Zara Day 21-30

Salam,

Lagi gambar Zara dari day-21 sampai day-30. Zara makin comel.












BACE LAGI...

Cuti

Salam,
Cuti. Tak tau nak buat apa, terlampau banyak benda nak kene buat sampai tak terbuat. Kbye.

BACE LAGI...

Demam

Salam,

Hari yang demam. Anak, isteri dan diri sendiri pun telah demam. Hari ni cuti, Zara sudah kat rumah pengasuh sambil batuk, isteri pergi kerja sambil batuk, saya cuti sambil batuk+tak tau nak buat ape.

Harap kami sekeluarga kembali sihat seperti biasa.

Semalam kene cuci dengan boss sebab attendance kerja sangat worse. Blur, tapi memang pun, patut la boss basuh kalo dah buat kilang tu macam kilang sendiri.

Sekarang sudah rindu kat Zara..

BACE LAGI...

Zara Day 11-20

Salam,
Sambungan gambar-gambar Zara dari hari ke-11 sampai hari ke-20. Upload gambar ni semua sebab rindu mase Zara kecik-kecik. Sekarang dia dah besar.

















BACE LAGI...

Zara Day 1-10

Salam, Ni adelah post yang paling ketinggalan zaman, pas genap Zara umur 4 bulan baru nak post, hehehe. Layan jela.
















BACE LAGI...

Happy Family

Salam, Tak banyak gambar family kecik ni, mase main Fesbuk, jumpe gambar ni Official Photog yang edit and upload. Ok la rase yang ni paling harmoni, layan.


BACE LAGI...