Cameron

|

Salam,

Dah balik dari Cameron yang sejuk betol. Pas rasenye 3 or 4 kali pegi Cameron, kali ni punye honeymoon baru dapat rase version yang paling sejuk tahap Gaban.

Check in pulak kat chalet atas bukit, extra sejuk sampai tak larat nak keluar bilik. Tunggu malam jela sebab nak jalan-jalan kat pasar malam. Bile sejuk, perut lapa, sepanjang kat pasa malam tu makan je keje, paling bes dapat jagung mutiara bakar dari pakcik topi koboi, rugi sape pegi tapi tak rase.

Hari ni cuti, tapi isteri keje. Beliau tak memandu semalam jadi beliau larat pergi keje. Saye memandu jadi saye tak larat. Alasan baik punye.

Tapi pergi Cameron weekend+cuti sekolah adalah sangat mendugakan. Nasihat saye jangan pergi Cameron time-time macam ni. Orang sangat ramai, berpusu-pusu pergi beli sayur, sume nak booking hotel sampai hotel fully booked, sume nak bawak kereta kat jalan Cameron sampai jalan jem sepanjang-panjangnye dan macam-macam lagi lah.

Tapi alhamdulillah kitorang selamat dari jem yang melampau n dapat jugak la beli sayur walaupun saye tak makan sayur. Mak mertua saye ckp "tak makan sayur ke?wat penat je g beli semalam". Ok, memang penat pergi beli sayur semalam, hehe.

Nak upload gambar tapi brukband ni cam selow sket... Ni jela sekeping yang larat diupload, tu pun makan mase yang lame tak hingat.



Mase ni kat pasar pagi, beli sayur, stroberi and sambung makan jagung. Makan stroberi kat Cameron takde la bes sangat cam makan jagung. So pasni kalo g Cameron orang tanye watpe, jawapan terbaik adalah sebab nak makan jagung.

Minum teh panas adalah kewajipan juga kalo ke sana, tapi memandangkan teh kat Cameron Bharat Tea tu tak sedap, so malas nak cite. Kalo tau, awal-awal dah g kat ladang Boh, lagi bes.

Emm, tengok kat gambar ni,perut cik isteri cam dah besa bukan?hahaha, gud-gud, ade perkembangan.

Semoga baby hepi dapat pergi jalan-jalan kat tempat sejuk, sure keluar nanti rupe cam omputeh. Sekian.

0 Umpat belakang: