Peminat


Ni peminat setia blog saye ke???hahaha

BACE LAGI...

Loya

Pening, loya, muntah-muntah, sakit perut....macam-macam la perasaan sekarang ni. Tapi bukan perasaan saye la, isteri saye yang mabuk-mabuk. Kesian kat die. Hope die cepat sihat.

Perasaan saye cume pening-pening sket je n perlukan sedikit rest. Esok nak turun Shah Alam tgk orang berkubang dalam lumpur. Seminggu company tutup tapi kene keje cam biasa,keje plak banyak luar biasa, cam 4 org punya kerja. Patot-patot kene gaji rm14 ribu baru cukup.

Tapi bersyukur jela. Pasni kene kerja keras cket sebab baby yang bakal nak lahir ni kene kuat minum susu, kuat berak kene beli pampers, baju nak yang canggih-canggih. Semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah.

Sekarang ni banyak menghabiskan masa buat kerja-kerja suri rumah memandangkan isteri tak berkeupayaan. Tapi pas die dah ok nak pass kat die balik, hehe..

Teringin nak g makan angin plak, best kalo dpt g tempat sejuk, wife teringin nak g Cameron. Cepat sihat cepat kite g sane, hope sebulan dua lagi pasni beliau sihat, dpt g jejalan lagi.

Em, tu jelah, jam nak kul11.55pm, mase untuk tidur. Nak bangun awal makan kenduri.

BACE LAGI...

Boikot ke tak boikot?

Utusan Malaysia Online - Terkini

Ni memang tak patut...ni nak boikot FAM ni.....

BACE LAGI...

Paintball

Mase main Paintball kat Tampin. Not bad la for first try, pasni leh try lagi.







BACE LAGI...

Honeymoon: Singapore Part 1






BACE LAGI...

Honeymoon: Genting & Bkt Tinggi





BACE LAGI...

Honeymoon: Krabi










BACE LAGI...

ahli baru...

salam...
lame tidak menaip untuk mengupdate blog,upload gambar je. tapi ptg ni saje nak menaip sementara nak tunggu masuk kerja. alhamdulillah, lepas 3 bulan kawin, sekarang mase menunggu ahli baru dalam keluaga pulak, umur die dah 6 minggu lebih.

rase excited pulak tunggu beliau lahir,padahal lambat je lagi. macam2 preparation nak buat,nak belikan baju yang comel2.

sekarang ni wife kesayangan ngah mabuk2, kesian tengok die,xpela,nak dpt baby comel memang byk dugaannye,hehehe. hope xlame la,nanti kalo dah sihat bleh g jalan2.

kat bwh ni gambar baby dlm rahim mama die, dah besa dah, ade la besa kacang,hehe.


gambar yang kat bawah ni pulak adalah gambar mase mule2 tau wife pregnant. yang dot hitam tu la baby kitorang, comel bukan? haha, xnampak pape pun. cume gambar yang kat atas tu je y ade response, degupan jantung dah ade.

k la, tu jela kot. hope wife tersayang tabah dan sabar jadi ibu mengandung.sure penat n sakit. jangan mengidam macam2 sgt,nnti papa baby lagi bertambah pening,hehe...

take care dear. **lots of love**

BACE LAGI...

Majlis Bertandang












BACE LAGI...

Wedding preview

BACE LAGI...