Update diri....

Salam...

Berjumpa lagi, lame xmenulis, sibuk bekerja, sampai rasenyer terabai pulak waktu2 untuk menghiburkan diri. Selama 22 hari bekerja dalam sebulan, dan mengandungi 12 jam dalam keadaan yang amat tak memberi keselesaan membuat mase balik kerja dan masa cuti terbuang untuk aktiviti tido....


Pelaburan mase hadapan

Rase banyak sangat yang nak dikongsi, tapi slow2 lah. Pertama, sejuta tahniah buat sahabat Izzat@Torek dan Sekda yang telah selamat melangsungkan pertunangan pada minggu yang lalu. Semoga jodoh korang berpanjang hingga ke jinjang pelamin dan sehingga ke akhir hayat.


PAMP Suisse 100g

My big day pun dah xlame lagi, sekarang sesambil bekerja, saye sibuk menyiapkan ape yang patut, tau2 jela ape yang patut tu agak sume akan smooth pade hari kejadian. Invitation pun belum disebarkan memandangkan masih ade mase lagi untuk tempoh bertenang.


Sebijik untuk kami sekeluarga berteduh

Dalam sibuk2 ni jugak la mase yang sesuai untuk mengumpul aset ntuk wife and anak2 pada mase hadapan. Alhamdulillah, xbanyak tapi ckup lah buat mase ni, harap dalam mase yang masih ade ni, rezeki lebih murah dan diberkati. Harap segala yang saye usahakan dirahmati dan akan melimpah ruah hendaknya.


Pelaburan tidur

Hurm..kepale masih lagi berserabut, terlalu banyak berfikir. Mungkin esok perlu melakukan short vacation ntuk release sket bebat yang kat otak ni. Cam kelakar plak buat ayat bahasa melayu ni, nampak sgt dah lame tak mengarang. Ok lah, selamat malam.

BACE LAGI...

menyepi....

Lama sgt tuan blog menyepi, manyak sibuk la menyiapkan persiapan for my big day. nak update persiapan cam poyo la plak,keh2..so tunggu and datang la pd hari tersebut, hehehe....

BACE LAGI...