bangun pagi-pagi utk jadi sihat

Saya bangun pagi-pagi untuk jadi sihat..

Assalamualaikum..

Bajet bangun pagi utk jadi sihat tapi saye makan kat Mekdi ngan Cik Tunang sambil gadoh2. Terus tambah kolestrol dlm badan. Sebab minum air kopi sedap die, saye terus xpat tido.

Balik rumah basuh bumper sebab plan pagi ni nak tukar bumper kete, semak la bumper sekarang asik mencium jalan raya. Duit dah semakin berkurangan, konfem xsampai lagi 23hb dah abis.

P/S: xsaba plak rase nak g family day kat PD ujung minggu ni nanti.

BACE LAGI...

Hari cuti saye

Lame xmengarut. Assalamualaikum.

Sudah beberapa minggu bertapa dalam kilang, sampai xde mase nak bermanje dengan blog. Manjang cuti je g tengok wayang, cite terbaru Narnia, tapi byk watak dah lupe sbb da tggal lame cite yang dulu. Previously, ade la tgk Ngangkung yang kelakar giler. Pasni plan nak tgk Hantu Mak Limah plak.

Cik tunang ajak pegi Petrosains Selasa ni kalo belum masuk keje lagi la. Gara-gara Cik Selvi pergi India jadi saye kene jage budak2 die dengan rela hati. Lalu saye tinggalkan cik saye sorang2 lah utk 3 minggu mendatang ni, oh! Mungkin dua minggu saje.

Sekarang sedang mengecount hari utk menuju ke tahun baru. ahun baru Islam dah start lah.Thn omputeh je lum lagi. Jadi berazam secara bersungguh2. Azam saye menti dicapai paling lewat bulan 6. Kalo x, pancung kepala.hehe.

Boring betul lah malam ni, tggu bola je. Esok nak pegi cantekkan kete. Kete saye dah rupa kete cacat je skg ni,cian die.

Ok lah, xperlu tulis panjang2, nanti terlampau banyak xlarat nak bace, hehehe...

BACE LAGI...