teka-teki

Assalamualaikum....
Mood raye masih de lagi ni, sampaikan waktu bekerja 3 ari yang lepas ibarat suatu penyiksaan dengan maca2 masalah kat dalam kilang tu.. Tapi xpela, yang penting gaji masuk. Pas beraye keliling n9 aritu, ade gak mini raye kat area somban. Tapi pegi 2 rumah jela iaiu rumah cik Aja dan cik Wanik. Pastu ade gak g mkn nasik minyak bersamaan dgn choc indulgence kat umah Farhana.

Tapi yang penting g beraye kat rumah bakal ehem-ehem.. Makan laksa lagi. Ahad lepas ari yang plg bermakna setakat ni, tapi biar la ia jd teka-teki buat mase ni. Alhamdulillah semua berjalan lancar, tanpa halangan. Harap step seterusnye pn akan berjalan lancar dengan berkat Allah swt.

Esok bos suruh masuk OT pulak, walaupun malas, layan jela..xlarat t balik awal la jawabnye. Boring la plak update blog pkai BB ni, ssh nak upload gambar, hehehe. Pape pune mase terhupdate la blog ni dgn semulajadinya. Sekian la ye.

BACE LAGI...

dah raye dah...

Sedar-sedar dah raye, rase baru je lg buat posting raye yang thn lepas tu, hehe. Dan sepanjang 1 tahun tu terlalu byk la kisah pahit manis masam masin dan sbgainye berlaku,sampai ilg igtan dah kalo nak di tulis kat blog yang dah berkarat ni. Rakan-rakan sibuk berblog,kesian dah xpat tgk update baru2. Hehehe...

Di kesempatan ni gak saye nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf zahir batin sbb byk buat slh,tsalah kate termakan harta, terjeling mata, tersepak,terbuli, dan byk lagi lah, mintak diampunkan....

Nak hupdate psl diri sndri, xbyk y berubah pn lah,same je cam dulu. Cume skg dah matang cket kot,hahaha. TQ kat sume yang dtg rumah raye aritu, mintak maaf sambal ayam xcukup,korang datang rmai sgt,hahaha.

Ok lah, nanti tulis lagi. Babai.

BACE LAGI...