Adakah hidup itu sukar?

Hidup tak sukar, tapi kadang-kadang sukar jugak. Kerja pon sukar. Oh, sebab dah lame tak update blog, mungkin sume tak tau sekarang saye dah bermastautin kat Senawang. Jadi sudah tak belajar macam budak sekolah lagi. Bila sudah kerja, sekarang tiba-tiba rase cam keje susah, sbb ade banyak tanggungjawab. Afif budak bertanggungjawab tahu? Jadi Afif tak boleh ckp susah. Tak kire, susah jugak!


Jadi bila lama dah tak update blog, tangan pon sudah jadi kekok, blog pon dah jadi sejuk, orang yang dulu rajin bace pon dan mls nak jenguk blog saye. Banyak benda nak kene story, sbb sejak pas raye dlu memang dah tak wat pape posting.

Sekarang life saye dah berubah, saye bukan cam Afif yang dulu lagi. Ade orang cakap saye jahat, ade orang benci saye, tapi masih ade orang sayang saye. Sekarang saye bermula semula sebagai Afif yang baru.

Jadi marilah kite berdoa agar Afif yang baru ni lebih sukses dalam segala cabaran dan rintangan. Pada yang benci saye, saye mintak maaf. Pada yang sayang saye, thanks so much. Tunggu next update, ade banyak story panas [hahahaha]

p/s: sukar bile bekerja dalam suit camni, hahahaha

BACE LAGI...

Hi readers and followers!!!

Saye dah kembali. After few months recovering session, lepas ni dah boleh start join korang sumer berblog semula. PEACE!

BACE LAGI...