afif kembali lagi

Assalamualaikum..... :)

Lame rase tak menulis kat blog ni. Maklum lah, dok kat kampung lame sangat, jauh pulak dari sumber internet, yang ade pun broadband yang agak lembap tu, haha.

Bile lame dah tinggalkan arena blog ni, rase kekok plak, cam tak ada idea nak menulis. Tengok blog rakan-rakan, makin tip-top tulisan. Tapi kecuali Alang la, blog die lagi teruk bersawang, hahaha.

Sebenarnyer saye baru balik dari Penang semalam. Holiday la pulak, tatau nape suke sangat pegi Penang tu. Maklum lah, lame tak jalan jauh. Tapi tak dapat lah nak upload gambar sekarang sebab gambar takde. Malam ni kalo rajin saye upload lah.

Baru-baru ni gak, saye ade g holiday kat Genting Highlands. Best jugak memandangkan first time naik kat atas tu. Bile tanye orang len, sume dah pernah g, siap de yang pernah g banyak kali. Tapi saye baru first time, patut cam jakun semacam jek, haha.

Ade la sket gambar kalo ade sesape nak tengok. Malas nak upload bebanyak, kalo nak tengok lagi sila ke Facebook saye. Yang takde Facebook saye, sila add ye?

Pasni sesape rase nak g Genting lagi next time, leh ler ajak saye, hoho. ;)


Figura ni menunjukkan betapa sejuknye Genting pada hari kejadian

Mase tu pergi berempat saje, ngan kawan-kawan UTP yang sempoi

BACE LAGI...

reunion PD 2009 [success]


BACE LAGI...