ngeeeeeee.....

ola..aku datang lagi..huhu..arini nak citer pe ek??xder pe yang menarik sangat pon..aku ptot reg kat faculty aarini,tp ntah nape,aku malas lak,g fac pon bkn der pe2,xder pe yang besh nak wat cuci mate..huhu..sok je kot kalo aku der mase..kalo aku sng2 la..sok maybe nak g tgk wayang kot..arini mlm td g cinema skalik full plak kan citer night at the museum kan...cheh!!bazir minyak motor aku jek..aku cam banyak plan nih,tp camne nak stat ek??pasni kat fac musti aku jumpe dier blk..nape??hehe..psyco x ayat aku 2?xder la kot,aku bkn nak feeling2 pon..bia la..let by gone be by gone kan..sumer da jd kenangan terindah sampson kater..haha..aku cam nak try my new life..nak stat semula..huhu.. xnak pe2 yang lame..huu.....

BACE LAGI...

slamat ari raye aji n eppy nuyer...

hola..
lame sangat xnulih kat blog ni..maklum la,baru je balik dari kg kan..hmm..time ni rasenyer xlewat kot nak wish selamat ari raye aidiladha n slamat la menyambut tahun baru 2007 ,bkn ntuk korang,tp ntuk aku..al-maklum la..blog ni aku type bkn der org nak bace.. aku type pnjg2 pon aku gak yang bace..hahaha...hmm..xder la citer besh yang aku dpt blk dr kg...hari2 aku sume cam bese je...blk ptg sblm raye..then mlm layan takbir raya sepam...pg raya kne gegar awal kat mak,mandi2 n g msjid la smyg raye...korban??aku xtlg pon..hehe..juz tgk2 tang jauh je..mane aku pandai sume 2..nak ptong lembu..huhu..then ptg2 sket trus lepak umah b4 g tahlil kat umah wan aku..rmai gak sedare mare dtg..tp cam bese je..aku mls nak layan sgt..abes je mkn2...trus blah siap2 nak g men takraw...bosan seh,xder aktiviti yang memberangsangkan langsung...hmm..nuyer?? lg plak..aku ngan banggenyer xigt lgsung nuyer..sdr2 da lepas je..haha..ntah pe2..xder smgt lgsg la nuyer..hampeh jer de la..ni da sampai da aku kat shah alam..see..camne pantas aku sampai sini,padahal ptotnyer jumaat aku bru blk shah alam..haha..2 tandenyer aku mmg tgh boring tahap cipan..aku pon blk la..bjet leh njoy2 la..tp ntah la..mane aku xder pon member skunk ni..sumer pon lum blk..nak men futsal la..lame sungguh xmen..pas injured lum ade lg aku sepak bola nih..hmm..geram..argh..!!! aku bajet cam nak jalani hidop sihat jerk pasni..huhu..k la..sakit bontot aku da..nak g tido..lewat sgt da ni..huhu..tatatata...

BACE LAGI...