arini...???

#8.00 am : still tido lagi..hmm..teruk tol la aku nih,haha...
#12.00 pm : mak tepon..soh la blk kg..aku pon cam sbslh gak..hmm..aku bajet mmg xnak blk kg je rs..tp 2la..hmm..aku balik gak la kot..cian kat mak aku..hmm...
#12.15 pm : sambong tido balik...!!!hahahaha..
#4.00 pm : bgn tido..hmm..pe aku nak wat ni..bkk computer pon da xtau nak wtpe..hm..then aku g basuh baju la..sambil 2 g basuh moto..da berdaki da moto aku..kire advance gak aku bsh bju sambil basuh moto..haaha...
#6.00 pm : boring..da mandi sumer..g plaza shah alam..jejalan sorang..bajet nak jumpe apul..tgk die xder plak..so aku pon ngan psyco nyer g la jalan2 sowang..haha..siap bli nsik lemak lg ni...lapa gile..spnjang ari xmakan..
#skg..... : lagi bosan..men internet jerk....huuuu...waaaaaa...bosan giler....

BACE LAGI...

we wisy u a meri krismas...ehehe..!!

ola..baru blk keje..org cuti pon aku keje gak..ahaks..penat..arini keje 9 jam stgh..cam nak pengsan gak aku rase..huhu..tp xper,sok aku last day keje..pas2 da xkeje da..leh la rest..tp.....aku cam der plan..ntah la..xnak citer pe2 dlu..tkt xmenjadi plak kan??ehehe..sbnarnye pe aku nak citer ni ek??huu..aku pon xtau..aku cam nak citer tp xder idea..nak gak type..so aku ngarut jela..haha..atok ngan wan aku der kat kl ni..tp cam xsempat jer aku nak jumpe..xpela..len kali je..aku nak blk kg pon ntah bile..aku rs cam xnak blk kg je skg ni..ntah la..nape pon aku xtau..rs tawar ati ke,pe ke kat mak teh..tp aku rindu kat mak aku..cian kat dier..ntah la..lame sgt aku xjumpe die..lame sangat aku xjenguk die kat kampung..hmm..xtau la bile..bia dulu la kot..nnti kalo aku cam da redy nak blk,aku blk gak..hmm..cam skg nak cube rs idup dperantauan even mmg dr f1 lg aku da idup diperantauan..hahaha..tp skg aku cam baru btul2 rs..hmm..aku cam nak stat berdikari la agaknyer..dulu der org tgk2 kan..skg ni cam sorang..dr aku xder wt pe2,bek aku cam bzkan diri..aku cam nak wt keje amal sket pas resign keje sok..agak2 ape ek??ehehe..2rahsia aku la..nnti2 la aku citer..k la..byk ngarut da ni..bek aku tido lg besh..tata..

BACE LAGI...

wuish...

Lamernyer aku xnulih kat blog ni..mls tol rs nak citer..ntah la..aku pon xder idea sbnrnyer..bese la..life aku bkn spesel sgt..bkn der smtg interested nak dikongsi..hehe..bru blk keje..singgah tgk bola kat hakim..man u mng lg..3-0 lwn aston villa..pueh ati r..aku yang pnt giler ni..da la arini wat OT smpai kul11..cam nak mampus aku rs..ngan costumer yang ramai gile,byk kerenah lg..nak itu ini..komplen sane sini..ceh..!! result exam da kuar..aku??cam yang aku da sgkekan lg..mmg drop giler babeng..xksh pon..aku pon cam xder prasaan je pon psl result exam ni..da aku pon xwt btol2..ttekan..trauma..at the end,trima jela result yang aku dpt nih..huhu..xperla..bsyukur je kat Allah..sume yang die bg der hikmah..kalo aku xblaja,mane mungkin nak dpt result besh kan??aku pon da bgtau ma aku siap2 yang aku mmg xpat score lg cam before nih..cume ble da dpt tau ni,aku xtau la camne nak xplen kat mak aku..aku cam nak g bt pahat la..kat sane banjir..der someone yang aku sgt rsau kat sane..jiwa ni cam nak sgt tgk keadaan kat sane..tp aku xder duit lg..gaji pon lambat msuk..xtau la pe keadaan kat sane skg..bnjir teruk dgrnyer..hmm..hope der la rzki aku nak smpi sane plg lmbat mggu dpn la..hmm..hmm..aku nak tido la..xlarat nak type lg..bkn der budak nak tgk blog aku nih..hahaha...tata..adios..

BACE LAGI...